Eerst en vooral willen wij verontschuldigen voor het feit dat er gisteren niks op de blog stond vermeld. Maar daar zaten wij voor niks tussen , we hadden gewoon geen internetverbinding.

De rit bracht ons van Pareid naar Le Clerjus. In totaal hadden we 170 km op onzen teller staan met 1650 hoogtemeters. Weeral geen gemakkelijk ritje dus. Maar ja , we moeten toch een beetje afzien hé.

Voor Luc was het gisteren een zeer droevige dag. We hebben hem serieus moeten troosten. Oorzaak : Nederland had met 0-1 verloren van Denemarken. Gelukkig konden we hem troosten met een Lefke.

Jan stond gisteren vol ongeduld klaar voor zijn eerste rit. Hij was echt moeilijk in te tomen. Ik verdenk hem ervan dat hij daar in Spanje een supertraining achter de rug heeft.

Toch moeten we hem bedanken want ondanks de barslechte weersvoorspellingen , bracht hij het zonnetje mee uit Calpe.

De eerste kilometers kwamen we tientallen oldtimers tegen . Meestal Citroen DX of nog oudere modellen. Tof zalle .

Het traject verliep langs kaarsrechte wegen op een zwaar golvend parcours. Op sommioge momenten was het echt the road to nowhere. Na km 70 begonnen dan de echte steile klimmen . We zitten dan ook in de Vogezen hé.

We hebben vandaag ook onze eerste lekke band gehad. Of eigenlijk 2 vlak na elkaar. Waarschijnlijk in een putteke gereden.

De eerste klachten van zere poepkes komen ook al ter sprake. Sommigen onder ons weten nu ook precies waar hun zitbeentjes zitten.

Tijdens de ‘aprés – rit’ kijken we samen naar de genomen foto’s van de dag. Animo verzekerd. Er zitten echt schone foto’s tussen. Jammer genoeg lukt het niet om deze op de blog te plaatsen.

Ziezo , dat wes het verhaal van dag 3. Nog 3 te gaan en dan zien we onze wielervrienden van de club terug.