Gisterenavond zijn we lekker gaan eten in een grill-pizza restaurant. Echt de moeite hoor.

Wie nu denkt dat wij daarna nog eventjes de bloemetjes hebben buitengezet , is deze keer wel verkeerd hoor. Iedereen was zo moe dat we daarna allemaal braaf zijn gaan slapen. En da’s den eerste keer dat we dat tegenkomen.

Deze morgen was het terug aan het regenen. De weersvoorspellingen gaven maar weinig goed nieuws. Er werd besloten om de rit niet over de Glandon te laten verlopen. De afdaling zou echt te gevaarlijk zijn bij regenweer.

Geert besloot om niet te starten. Hij had geen zin om terug in de regen te rijden. Zo kon hij dus Eddy gezelschap houden in de volgwagen.

De 8 fietsers kwamen na 130km aan in Bourg d’Oisans. Tijdens de rit kregen ze af te rekenen met 3 lekke banden. Dit was eigenlijk het enige minpuntje van de dag. De rit vertoonde het gebruikelijke golvende parcours. Echte cols zaten er vandaag niet in.

Enne het weer ? Awel , de zon verscheen in de namiddag en ze hebben geen druppel regen meer gehad sinds de start vanmorgen.

De aankomst , rond 18u , werd uitbundig gevierd met een flesje Cava en een knabbelinske.

Vanavond kijken we nog samen naar de voetbal (Nederland-Duitsland). Dat wordt dus weer een zwaar avondje. Maar dat mag wel hé na zo’n tocht.

Iedereen is blij dat ze deze tocht hebben gemaakt.

Nu is het afwachten tot onze vrienden van de club hier aankomen en dan maken we er nog een zeer gezellig en sportief weekendje van.

Blijf in ieder geval de blog volgen. Dan blijf je op de hoogte van het clubgebeuren.

Tot morgen