Hallo beste lezers ;

Eerst en vooral wil ik jullie meedelen dat Ronny al uit het ziekenhuis is. Hij houdt er gebroken neus aan over en tal van schaafwonden. Toch kon er bij hem al een kleine glimlach vanaf. Een goed teken dus.

Wat betreft Lieve : deze morgen belde ze al op dat na tal van onderzoeken er geen breuken werden vastgesteld. Ze heeft wel wat last van hoofdpijn en misselijkheid. Waarschijnlijk een hersenschudding dus. Met een beetje geluk mag ook zij het ziekenhuis vandaag verlaten. Laat ons hopen.

Gisterenavond zat de sfeer er toch terug in. De bar met Leffe werd geopend en enkelen durvden zich zelfs wagen aan een dansje.

Je kan nu wel geloven dat sommigen maar weinig uurtjes hebben geslapen.

Vandaag is het de laatste dag van ons verblijf hier. Meteen ook de laatste dag om nog enkele colletjes te doen. En dat nemen sommigen wel letterlijk. In plaats van de geplande route over de Telegraphe en Galibier , zijn er 11 moedigen die er ook nog eens de Col de la Fer bijdoen. Ge moet maar goesting hebben hé.

Het is nu 9u in de morgen . Het zonnetje schijnt hier al volop.

De elf renners zijn vertrokken per fiets , de tweede groep is vertrokken met de bus , de vip-car is vertrokken naar de Galibier en diegenen die de toeristische rit maken van 35 km liggen nu volop te relaxen in de ligweide.

Wat moet een mens nog meer hebben. En dat terwijl we horen dat het in België nog steeds regent.

Ik beloof dat we morgen het mooie weer zullen meebrengen naar Oeselgem zodat jullie ook kunnen genieten van een mooie zomer.

De rest van het verslag kunnen jullie deze avond lezen. Ik ben er zeker van dat er straffe verhalen zullen worden verteld.

Tot straks !!